Video stāsts par BURZMA tapšanu un Vecrīgas atdzīvināšanu
21.04.2023.
Diskusija ar nekustamo īpašumu un viesmīlības sektora uzņēmējiem – stāsts par BURZMA tapšanu un Vecrīgas atdzīvināšanu.
Pirmais “foodhall” koncepts Rīgā, garšu un notikumu telpa, kas atrodas “Galerija Centrs” 4. stāvā, tapusi sadarbojoties nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un konsultāciju uzņēmumam “CBRE Baltics” un “Kirson Design Group”.
BURZMĀ vienuviet pulcēti 11 dažādu ēdinātāju koncepti ar bāru “Holy Sip”, kas viesus gaida unikālā vidē ar vienotu interjera dizainu un viesmīlības konceptu.
Diskusijas dalībnieki:
Arvis Zēmanis, bāru un restorānu konceptu attīstītājs, Holy Sip līdzīpašnieks
Evija Ķirsone-Slavinska, interjera arhitekte, “Kirson Design Group” dibinātāja
Evija Žentiņa, ģimenes picērijas “Vīnkalni” zīmola veidotāja
Krišs Zupiņš, koncepta “Bao Bun” īpašnieks, Street Food kustības līderis Latvijā.
Diskusiju vada: Iveta Ardava, īpašumu pārvaldes biznesa attīstības direktore uzņēmumā “CBRE Baltics”.
Pasākuma datums
30.03.2023. - 30.03.2023.
Adrese
Burzma @GC 4.stāvs
21.04.2023.
Diskusija ar nekustamo īpašumu un viesmīlības sektora uzņēmējiem – stāsts par BURZMA tapšanu un Vecrīgas atdzīvināšanu.
Pirmais “foodhall” koncepts Rīgā, garšu un notikumu telpa, kas atrodas “Galerija Centrs” 4. stāvā, tapusi sadarbojoties nekustamo īpašumu pārvaldīšanas un konsultāciju uzņēmumam “CBRE Baltics” un “Kirson Design Group”.
BURZMĀ vienuviet pulcēti 11 dažādu ēdinātāju koncepti ar bāru “Holy Sip”, kas viesus gaida unikālā vidē ar vienotu interjera dizainu un viesmīlības konceptu.
Diskusijas dalībnieki:
Arvis Zēmanis, bāru un restorānu konceptu attīstītājs, Holy Sip līdzīpašnieks
Evija Ķirsone-Slavinska, interjera arhitekte, “Kirson Design Group” dibinātāja
Evija Žentiņa, ģimenes picērijas “Vīnkalni” zīmola veidotāja
Krišs Zupiņš, koncepta “Bao Bun” īpašnieks, Street Food kustības līderis Latvijā.
Diskusiju vada: Iveta Ardava, īpašumu pārvaldes biznesa attīstības direktore uzņēmumā “CBRE Baltics”.