Atvērts līdz 21:00

Atjaunošanas datums

12.09.2024

No Galerija Centrs – uz zvaigznēm: tirdzniecības centrā atklās kosmosa izstādi visai ģimenei

Galerija Centrs 4.stāvā 25.septembrī tiks atvērts Kosmopark – izklaides vieta visai ģimenei. Šis kosmosa tēmai veltītais atrakciju parks būs jauns un vēl nebijis papildinājums tirdzniecības centra sniegto pakalpojumu klāstā un piedāvās unikālu un aizraujošu pieredzi Vecrīgas iepirkšanās centrā.

Kosmopark ir veidots no vairākām zonām, piedāvājot apmeklētājiem iepazīt atklātu kosmosu caur dažādām pieredzēm, piemēram, sajūtot kosmosa smaržu vai pārbaudot to, kā viņu balss skan dažādās planētās. Apmeklētāji varēs iejusties astronauta ikdienā un izstaigāt dažādas planētas, kur, iespējams, varēs sastapt arī citplanētiešus.

“Kosmopark ir pierādījis sevi kā pieprasīta un apmeklētāju iemīļota izklaides vieta valstīs, kur tas iepriekš viesojies. Līdztekus iepirkšanās iespējām mēs cenšamies būt arī unikālu piedzīvojumu galamērķis, un šī kosmosa izstāde to lieliski apliecina. Ar šīs izstādes atklāšanu, mēs paplašinām mūsu piedāvātās izklaides iespējas ar izglītojošu pieredzi visai ģimenei,” saka tirdzniecības centra Galerija Centrs vadītāja Lāsma Vilande.

1700 kvadrātmetru plašā izklaides telpa Galerija Centrs 4. stāvā tiks atklāta 25. septembrī un būs pieejama līdz februārim. Tas ir viens no jaunākajiem papildinājumiem tirdzniecības centra notiekošajā pārveidē, kas nodrošinās vēl mūsdienīgāku pieredzi pircējiem un tirdzniecības centra apmeklētājiem.

Papildus veiksmīgajam projektam BURZMA – garšu un notikumu telpa, kas piedāvā dažādas atlasītas unikālas garšas, līdz gada beigām Galerija Centrs prezentēs arī jaunākā koncepta MyFitness sporta klubu. Aktīvi noris arī citu veikalu un telpu rekonstrukciju darbi. Viens no šādiem veikaliem ir H&M, kur pašlaik notiek vērienīga renovācija un jau drīzumā veikals trīs stāvos tiks atvērts ar jaunāko populārā apģērbu veikala konceptu.

“Esam cītīgi strādājuši pie tā, lai Galerija Centrs kļūtu par vēl aizraujošāku vietu, kas atbilst pilsētas viesu un iedzīvotāju vajadzībām. Pēc apmeklētāju skaita pieauguma, varam droši teikt, ka mūsu centieni atmaksājas. Šī gada augustā tirdzniecības centru apmeklēja par 5% cilvēku vairāk nekā gadu iepriekš. Ar šo jaunāko papildinājumu mēs sagaidām tālāku apmeklētāju skaita pieaugumu,” – saka Lāsma Vilande.

Turpmākajos gados Galerija Centrs attīstības stratēģijā ir paredzēts piesaistīt jaunus zīmolus un veikt vērienīgas pārmaiņas. Plānoto uzlabojumu mērķis ir atgriezt tirdzniecības centra Galerija Centrs kā iecienītā galamērķa slavu un nodrošināt rīdziniekiem modernu iepirkšanās un izklaides pieredzi.

Citi raksti

  • Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs” tiks atklāta “100 latviešu burti” izstāde

    Vairāk
  • Jauns gardēžu galamērķis – “Galerija Centrs” populārajā BURZMA tiek atvērts vjetnamiešu restorāns BO

    Vairāk
  • Ar unikālu vides instalāciju “Kopgalds” Galerija Centrs turpina Pilsētas pikniku Vecrīgā

    Vairāk
  • Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs” tiks atklāta “Nature MORTE” izstāde

    Vairāk
  • Galerija Centrs piedzīvo izaugsmi

    Vairāk
  • BURZMA iegūst Baltic Real Estate Awards apbalvojumu

    Vairāk
  • Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs” tiks atklāts “MyFitness” sporta klubs

    Vairāk
  • Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs” atvērts ziedu veikals “Tauriņzieds”

    Vairāk
  • T/C Latvija “Lielveikals, kā nākotnes laboratorija” ir atvērts!

    Vairāk
  • Tirdzniecības centrā “Galerija Centrs” atklāts pirmais skandināvu modes un dzīvesstila zīmola ARKET veikals Latvijā.

    Vairāk
  • Arket billboard

    Galerija Centrs paziņo par jaunu nomnieku – skandināvu modes un dzīvesstila zīmolu ARKET

    Vairāk
  • Burzma video diskusija

    Video diskusija Burzmā par Burzmu

    Vairāk